Home » Blog » Fotofabriek

Fotoalbum de Fotofabriek

Een tijdje terug kreeg ik een mail van de fotofabriek. Ze vroegen mij of ik misschien een album van hen zou willen testen. Natuurlijk zeg ik daar geen "nee" tegen.

Ik mocht kiezen tussen een A4 of 21x21 hardcover fotoboek van 24 pagina's. Ik heb gekozen voor de 21 bij 21 variant.

 

 

Om het album te ontwerpen, moest ik software installeren. Ik heb me niet volledig in de software verdiept omdat ik dit album zelf al had ontworpen. Maar het zag er niet moeilijk uit. Vele verschillende mogelijkheden om de pagina's in het album in te delen. Je kon er ook teksten bij zetten. Voor meer informatie zou je eens kunnen kijken op http://www.fotofabriek.nl/fotoboekmaken/

 

 

Toen ik het ontwerp klaar en verzonden had, hebben ze het bij de fotofabriek nagekeken. Toen kreeg ik een mail terug met een aantal tips om de foto's beter tot hun recht te laten komen. Ik had namelijk gekozen om de foto's door te laten lopen tussen twee pagina's. Daardoor moest er nog iets veranderd worden zodat het een mooi platliggend album werd.

Ik was erg blij dat ze me daarover mailden, anders waren de foto's niet goed tot hun recht gekomen. 

 

 

Ik ben erg tevreden over de kleuren. Ze wijken niet af van hoe de kleuren op mijn computerscherm zijn.

 

 

Het album werd snel geleverd en was goed verpakt in karton. 

 

Ik ben zeer tevreden over het product en de service bij de fotofabriek. Ik kan het dan ook zeker aanraden eens een kijkje te nemen op de website http://www.fotofabriek.nl voor de verschillende fotoproducten.

 

Bedankt dat ik jullie album mocht testen fotofabriek!

 

0 stemmen

Klik hier voor de gezinsshoot van gezin van der Wal                                                                                                  Klik hier voor de fotoshoot van Fenna