Home » Tarieven

Voor het jaar 2018 ben ik helemaal volgeboekt en neem ik dus geen fotoshoots meer aan.

 

 

Fotoshoot op locatie of in de fotostudio

Voor gezinnen, portret, zwangerschap, loveshoot, vriendinnen, trash the dress en kinderen.

Ik heb maar een kleine studio en deze is helaas maar voor maximaal 2 kinderen geschikt. Voor meer personen gaan we op zoek naar een andere mooie fotolocatie.

Groepen groter dan 10 personen op aanvraag.

Fotoshoot van ongeveer 1 uur.

Inclusief 8 digitale bestanden die u uit kunt zoeken uit een online galerij van 30 tot 40 foto's.

 

€ 65,-

 

Cakesmash

Mogelijk in de studio of op een andere mooie locatie. Het liefst met taart van mijn eigen bakker. Eventueel in overleg ook mogelijk met een taart van iemand anders.

De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur.

De prijs is inclusief taart, een mooie collage en 8 digitale bestanden uit te zoeken uit een online galerij van 30 tot 40 foto's.

 

€ 90,00 euro

 

 

Bruiloft

Voor €599,- kom ik 6 uren foto's maken op jullie bruiloft. Jullie krijgen dan een ruime hoeveelheid foto's op een gepersonaliseerde usb stick. Meer of minder uren zijn bespreekbaar, hiervoor kunnen jullie contact met me opnemen.

 

 

Cadeaubon

Iemand een cadeaubon van Fotografie Froukje van der Bij cadeau geven? Ik heb verschillende cadeaubonnen op voorraad. Vraag hier een cadeaubon aan.

 

Kom je op meer foto's dan inbegrepen bij de fotoshoot? Geen probleem, deze kun je er bij kopen voor € 6,00 per digitaal bestand.

 

 

De prijzen zijn inclusief BTW, de tijd van de fotoshoot en van de nabewerking, professionele nabewerking van de bestelde foto's en reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf postcode 9289 HT (daarna € 0,30 per gereden km.).

Bij het boeken van een fotoshoot geeft u Fotografie Froukje van der Bij toestemming de gemaakte foto's te gebruiken voor promotionele doeleinden (social media, flyers en visitekaartjes), tenzij u dit schriftelijk aan mij doorgeeft.

Voor de algemene voorwaarden klik hier.